VÄVCENTER SJUHÄRAD - EN INTERNATIONELL MÖTESPLATS

Föreningen Internationellt Vävcenter Sjuhärad bildades formellt 1 mars 2017 och är en ideell förening.

Styrelsens sammansättning för 2017 består av: Christer Ekelund (ordförande), Helena Jönsson, Emma Gerdien, Lisbeth Granberg, Margaretha Persson, Marianne Lindh, Anders Kryh. Adjungerade är Hillevi Skoglund från Slöjd i Väst/Västarvet och Rolf Danielsson, processledare för vårt projekt.

Föreningen har beslutat att ge ut ett informations – nyhetsbrev digitalt som distribueras till alla medlemmar. Anmäl ert intresse via vårt kontaktformulär.

Läs mer om föreningen och vad vi vill i vårt visionsdokument: Vision Internationellt Vävcentrum
Som medlem i föreningen stöttar du visionen om ett internationellt vävcenter och kan samtidigt få erbjudanden om aktiviteter inom vävning.

Medlemsavgift:
100kr/år för privatpersoner
300kr/år för föreningar
900kr/år för företag

Swish: 123 458 44 13

Här kan du läsa mer om föreningen i vårt visionsdokument: Vision Internationellt Vävcentrum

Ordförande:
Christer Ekelund