VÄVCENTER SJUHÄRAD - EN INTERNATIONELL MÖTESPLATS

Föreningen Internationellt Vävcenter Sjuhärad bildades formellt 1 mars 2017 och är en ideell förening.

Styrelsens sammansättning för 2019 består av: Christer Ekelund (ordförande), Helena Jönsson, Lisbeth Granberg, Margaretha Persson, Marianne Lindh, Olle Stensson och Elaine Karhinen. Adjungerade är Hillevi Skoglund från Slöjd i Väst/Västarvet och Rolf Danielsson, processledare för vårt projekt.

Föreningen har beslutat att ge ut ett informations – nyhetsbrev digitalt som distribueras till alla medlemmar. Anmäl ert intresse via vårt kontaktformulär.

Läs mer om föreningen och vad vi vill i vårt visionsdokument; Vision Internationellt Vävcentrum.
Här kan du också ta del av vår presentationsfilm.

Vill du veta mer om väv besök gärna följande hemsidor:
Väv i Väst
Nämnden för hemslöjdsfrågor
Svenska Vävrådet
Riksvävarna
Som medlem i föreningen stöttar du visionen om ett internationellt vävcenter och kan samtidigt få erbjudanden om aktiviteter inom vävning.

Medlemsavgift:
100kr/år för privatpersoner
300kr/år för föreningar
900kr/år för företag

Swish: 123 458 44 13

Här kan du läsa mer om föreningen i vårt visionsdokument: Vision Internationellt Vävcentrum

Ordförande:
Christer Ekelund
christer@ekelunds.se

Information:
Projekt administration
info@weavingcenter.se

Kontaktinformation lämnas via mejladressen vid medlemskap.